MónTerrassa
Dol a Vacarisses per la mort d’un menor en un tràgic accident

Dol a Vacarisses per la mort d’un noi en un tràgic accident. Els fets van tenir lloc aquest passat dissabte, dia 8 d’abril, en plena Setmana Santa. Rubén M.M., de 17 anys d’edat, va perdre la vida a la carretera N-420, a l’altura de Tarragona. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’un accident de trànsit cap a dos quarts de set de la tarda. Hi havia implicat un turisme i una moto.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, una motocicleta i un turisme van patir una col·lisió lateral al punt quilomètric 2,1 de la carretera. Les causes encara s’estan investigant. Com a conseqüència de l’accident, el motorista, el jove de Vacarisses, va morir, mentre que la conductora del turisme va resultar ferida lleu, i una menor que viatjava al mateix vehicle va patir ferides menys greus. Les dues van ser trasllades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els primers a donar a conèixer el tràgic accident va ser l’Institut de Vacarisses, d’on el jove n’era estudiant.

Dol oficial i banderes a mig pal

Immediatament després de fer-se pública la identitat de la víctima, des de l’Ajuntament de Vacarisses va emetre un comunicat en què volia “expressar i transmetre el més sentit condol per la mort del jove alumne de 1r de batxillerat de l’Institut de Vacarisses. En aquesta situació tan complicada, volem ser al costat de la família i amics i amigues. També el nostre recolzament a tots i totes les que formen part de l’Institut de Vacarisses, professorat i alumnat, però, especialment, als companys i companyes de 1r de batxillerat en aquest moment tan difícil. Som conscients de la tristesa i la duresa del moment i ens posem a disposició per a tot allò que calgui, i us fem arribar tot el nostre escalf”.

Aquest passat dimarts, dia 11 d’abril, com a testimoniatge del dolor del poble es va declarar dia de dol oficial, durant el qual les banderes de l’edifici de l’Ajuntament van onejar a mig pal. La cerimònia de comiat va tenir lloc aquest mateix dimarts a l’Espai Temple de Funerària Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa