Residència El Serrat, a Vacarisses

 

Residència El Serrat, a Vacarisses | El Serrat

 

Aquest cap de setmana, la residència privada El Serrat va tenir coneixement que un dels seus treballadors havia donat positiu per Covid-19. Immediatament es va procedir a confinar a les habitacions tots els residents i a informar Salut i al mateix Ajuntament de Vacarisses de la situació.

 

Aquest dilluns es van fer proves PCR a tots els treballadors i usuaris del centre residencial i els resultats han arribat aquest dimecres. Són 17 residents i 6 treballadors positius. Tanmateix, la gran majoria són asimptomàtics, només tres de les persones testades han mostrat símptomes. I només en un dels casos, i per precaució per tenir patologies respiratòries prèvies, s’ha decidit traslladar-lo a un centre hospitalari.

 

Des del primer dia en què es va saber de l’existència d’un positiu, la residència ha anat informant a través de les xarxes socials els passos que s’han anat seguint. A més, els familiars dels residents ja s’han pogut posar en contacte amb ells mitjançant trucades telefòniques o videoconferències. El Serrat ha anat seguint tot el protocol marcat des de Salut i ja ha pogut substituir el personal amb quarantena.

 

Des de l’Ajuntament afirmen que se’ls ha anat informant de tot, pas a pas, i que també s’han ofert per ajudar en el cas que necessitin contractar més treballadors.

 

Us informem que, després dels resultats dels pcr que es van fer ahir, 17 residents i 6 treballadors han donat positiu de…

Posted by Residència El Serrat S.L. on Dimecres, 16 de setembre de 2020

Nou comentari