MónTerrassa
Constituïda la Taula per a l’Abordatge del Consum de Drogues a Vacarisses
  • CA
Taula Municipal per a l'Abordatge del Consum de Drogues
Taula Municipal per a l’Abordatge del Consum de Drogues | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, ja fa uns anys que s’està treballant en l’abordatge del consum de drogues entre el col·lectiu jove. Al 2010, es va elaborar un Pla Marc i el Protocol Km0 com a eines per poder donar una alternativa més educativa a la sanció econòmica que, aleshores, era la única mesura vàlida contra la tinença i el consum de substàncies il·legals a la via pública per part de menors.

Des de llavors, s’ha anat treballant en aquesta línia, a través d’una comissió tècnica. Enguany, però, s’ha volgut fer un pas més endavant i s’ha constituït formalment la Taula Municipal per a l’Abordatge del Consum de Drogues, formada per personal de l’Ajuntament, professorat de les escoles i l’institut de Vacarisses, personal del CAP, l’equip educatiu de Medi Obert, la Policia local, Mossos d’Esquadra, etc.

Durant 2019, la taula ha treballat intensament per definir objectius i accions que condueixin a l’elaboració d’un Pla de Treball a quatre anys vista (2020-2024). Per tal d’executar-lo, avaluar-lo i actualitzar-lo, la Taula Municipal per a l’Abordatge del Consum de Drogues es reunirà entre tres i quatre vegades l’any. Una de les primeres accions previstes és organitzar unes jornades sobre polítiques de drogues, que tindran lloc el proper 2 de juliol i que estaran destinades a personal tècnic de l’Ajuntament, professorat, personal sanitari, policia i altres professionals amb interès en la matèria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa