MónTerrassa
Ullastrell ja té un punt d’atenció policial dels Mossos d’Esquadra
  • CA

Ullastrell compta des de fa uns dies amb un nou punt d’atenció policial. Ajuntament i Mossos d’Esquadra han arribat a un acord pel qual el municipi tindrà un servei que fins ara no disposava. Serà els últims dimecres de cada mes, i el lloc escollit és dins del mateix edifici consistorial. Aquesta iniciativa pretén “oferir un espai als veïns i veïnes per poder interposar denúncies, fer consultes o rebre assessorament”, d’una manera més còmode i àgil.

A més, s’evitarà el que fins ara era obligatori: haver de desplaçar-se obligatòriament fins a la comissaria que els Mossos d’Esquadra tenen a la carretera de Matadepera, al municipi de Terrassa. Per poder accedir a aquest nou servei cal demanar cita prèvia fins a 24h abans al telèfon de l’Ajuntament (937887262).

El passat dimecres 23 de febrer es va posar en marxa i la propera data en què estarà disponible serà el dimecres 30 de març. Aquest servei és a petició expressa de l’Ajuntament d’Ullastrell amb l’objectiu d’apropar serveis al municipi i afirmen, en un comunicat, que “és conseqüència de la bona col·laboració i treball conjunt entre l’Ajuntament i la comissaria de l’ABP de Terrassa”.

Aquest servei és totalment complementari al que ja s’ofereix des dels Vigilants d’Ullastrell. Els efectius que conformen aquest operatiu, gaudeixen de tots els efectes d’agents de l’autoritat, i exerceixen diferents funcions dins del terme municipal. Ja sigui custodiar i vigilar béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals; Custodiar i vigilar béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals; Ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà, d’acord amb les normes de circulació; Participar en les tasques d’auxili al ciutadà i de protecció civil d’acord amb què disposen les lleis; o bé vetllar pel compliment dels reglaments, de les ordenances, dels bans, de les resolucions i de les altres disposicions i actes municipals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa