MónTerrassa
Ullastrell celebra la primera setmana contra la LGTB-fòbia
  • CA

L’Ajuntament d’Ullastrell celebra la primera setmana contra la LGTB-fòbia. Ho farà a partir d’aquest dissabte, dia 14 de maig, amb motiu del Dia mundial contra la LGTB-fòbia que té lloc el 17 de maig en commemoració de l’eliminació de l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Assemblea General de l’Organització Mundial de la salut.

Des del govern municipal s’han organitzat diferents actes per “sensibilitzar, visibilitzar i lluitar contra la discriminació, la injustícia i la violència que pateix el col·lectiu”. Tots els actes són d’entrada lliure i gratuïta.

Així, entre els actes programats hi ha una sessió amb Dj, tallers de samarretes i lectura del manifest, el mateix dissabte a les 11.30h davant de l’Ajuntament; una xerrada sobre la diversitat sexual i afectiva dimecres vinent a l’Altell del Casal Cultural; una narració teatralitzada a càrrec de Cooperativa Curcuma del conte “Cua de sirena”, el dijous dia 19 al Teatre del Casal Cultural; o dissabte dia 21, a la plaça de les Escoles, projecció d’un documental de Creación Positiva, amb posterior debat, entrepans i música.

Documental de memòria històrica

Recordem que aquest diumenge, dia 15, el Teatre del Casal Cultural, a partir de les sis de la tarda, acollirà la projecció del documental “Els costums i les festes d’abans”. Un acte de caràcter gratuït amb prèvia inscripció trucant a l’Ajuntament o al web (Clicant aquí). Es tracta de l’últim i esperat projecte de la trilogia sobre la conservació de la memòria històrica d’Ullastrell, produït per l’Ajuntament i amb la producció tècnica de Sabem.com. L’estrena va tenir lloc el passat 18 d’abril en l’acte inaugural de la I Setmana de la Gent Gran, i ara serà una nova oportunitat per veure’l en gran pantalla abans no es difongui per xarxes socials.

Podeu accedir clicant aquí a la resta d’activitats programades per aquest mes de maig a Ullastrell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa