MónTerrassa
Ullastrell ajorna la Festa Major 2021
  • CA

La celebració de la Festa Major d’Ullastrell d’aquest any estava prevista del 13 al 15 d’Agost, però a causa de l’estat actual de la pandèmia i, per evitar el risc de contagi que comporten les aglomeracions de persones, l’Ajuntament ha decidit que tots els actes previstos s’ajornen a l’espera que la situació sanitaria millori.

Malgrat que “totes les activitats de la Festa Major estaven programades seguint les recomanacions del Procicat i de Salut per responsabilitat, i davant de l’increment de contagis de Covid-19 de les últimes setmanes, el govern no creu convenient promoure activitats que puguin comportar un risc per als seus veïns i veïnes”. A més, les restriccions vigents a dia d’avui no permeten celebrar una festa major “amb tota la seva esplendor. Amb les mesures vigents no hi pot haver consum de menjar o beguda a la via pública, les activitats han d’acabar a les 00.30, no es poden ajuntar més de 10 persones a la via pública, i es desconeixen si hi haurà o no mesures més restrictives”.

Per tant, “per la responsabilitat sanitària i al mateix temps per la incertesa a nivell organitzatiu” es decideix ajornar la Festa Major.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa