El govern d’Ullastrell ha comunicat la decisió de suspendre la Festa Major 2020. Tanmateix, mantindrà la programació cultural. La festa havia de tenir lloc del 18 al 20 de setembre, però davant de l’actual situació pandèmica provocada per la Covid-19 s’ha decidit anul·lar. Tot i així el govern municipal reprogramarà la majoria dels actes culturals durant el darrer trimestre de l’any de forma que es puguin garantir totes les mesures sanitàries.

El primer acte se celebrarà el 18 de setembre amb el concert de la cantant Queralt Lahoz que es realitzarà a la plaça de l’Ajuntament mitjançant el sistema de cita prèvia i l’aforament limitat.

Així doncs, durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre s’aniran programant actes com el primer Festival de microteatre, activitats infantils, contes infantils “Conte ve Conte va”, etc. El govern municipal ja va ajornar la festa major que s’havia de celebrar el 15 d’agost i la va programar per mitjans de setembre. Actualment, i seguint les indicacions dels responsables de Salut i la Generalitat, ha cregut convenient anul·lar-la.

Nou comentari