MónTerrassa
Stop a les curses il·legals entre Ullastrell i Abrera: 94 conductors identificats i 4 multats
  • CA

El mes de juliol passat, els alcaldes d’Abrera, Jesús Naharro, i d’Ullastrell, Jaume Puig, van signar conjuntament una carta demanant als Mossos d’esquadra que s’incrementés la vigilància en aquest tram de carretera a causa de l’augment constant de curses il·legals de vehicles en diverses franges horàries.

La primera avaluació de la feina conjunta entre les diferents administracions i policies és de 94 conductors identificats i 4 conductors sancionats per conducta temerària. Ambdós ajuntaments valorem molt positivament les accions que s’estan portant a terme.

L’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, ha agraït la tasca conjunta amb l’Ajuntament d’Abrera i la seva policia local i ha insistit a demanar als Mossos d’Esquadra que no abaixin la guàrdia i segueixin aplicant mesures coercitives a tots aquells que incompleixin les normatives de trànsit. L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, també ha agraït a la Policia Local i als Mossos la bona feina que s’està fent per restablir la normalitat en el trànsit de la carretera BV-1202. També ha destacat la bona sintonia, comunicació i treball conjunt de les alcaldies d’Ullastrell i Abrera per la seguretat dels veïns dels municipis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa