MónTerrassa
El Servei d’Ocupació d’Ullastrell ha fet 87 atencions en un any

El servei d’Ocupació d’Ullastrell va atendre durant el 2022 un total de 60 persones. Al llarg del passat 2022, l’Àrea d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ullastrell ha continuat oferint un servei integral d’orientació i assessorament en el camp de l’ocupació per a aquelles persones que busquen feina o un canvi professional. També s’han realitzat tasques d’ajuda a les empreses que requereixen suport per cobrir les seves necessitats.

Les xifres recopilades i fetes públiques aquest mes de març, indiquen que el 2022 el servei va realitzar 87 atencions a 45 persones residents al municipi. I També caldria afegir que 15 persones es van incorporar de nou a la borsa de treball per rebre suport ocupacional i accedir a les ofertes de treball que es gestionen des del servei a través de Xarxa Xaloc- Diputació de Barcelona.

15 ofertes de feina el 2022

A data 22 de març de 2023, a la borsa de treball de l’Ajuntament d’Ullastrell s’hi compten 53 persones, les quals tenen expedient obert a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, gestionada per al Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Pel que fa al teixit empresarial, l’Àrea d’Ocupació i Promoció Econòmica ha seguit el servei d’assessorament i suport que ja duia a terme, i ha afegit 4 noves empreses a la borsa per tal de publicar-ne ofertes de treball i que poguessin rebre suport per la selecció de personal o assessorament per subvencions o altres temàtiques.

Durant aquest 2022 s’han publicat 15 ofertes de feina que han generat oportunitat d’ocupació. La necessitat de contractació ha arribat per part de 6 empreses, les quals estan ubicades al municipi o bé hi ofereixen serveis. Així, s’ha comptabilitzat que un total de 14 persones s’han incorporat de nou al mercat laboral amb una nova oportunitat de feina.

El Servei Local d’Ocupació atén amb cita prèvia, que es pot demanar, trucant a l’Ajuntament d’Ullastrell, 93 788 72 62 o enviant un WhatsApp al 671 66 05 13 • Ajuntament d’Ullastrell, dimarts de 8 a 15 h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa