MónTerrassa
Més seguretat per a vianants i conductors a la BV1203 a Ullastrell

L‘Ajuntament d’Ullastrell ha posat en marxa en els darrers dies diverses obres de millora al municipi. Una de les més rellevants té lloc a la carretera BV1203, en direcció Terrassa. El projecte consisteix en la construcció d’un element reductor de velocitat, previ a la rotonda. L’obra, promoguda des de l’Ajuntament amb el vist-i-plau de la Diputació de Barcelona -responsable de la carretera- ajudarà a reduir la perillositat que s’ha detectat des de fa uns mesos en aquesta zona. Una perillositat lligada a la manca de visibilitat en el moment d’incorporar-se a la rotonda i també a l’excés de velocitat dels vehicles que hi circulen.

D’aquesta manera es dona resposta a una de les reivindicacions per part dels veïns que més s’havien posat de manifest durant les diferents reunions de barri. La Diputació ha estat realitzant en els darrers mesos diverses proves i en l’informe conseqüent s’ha conclòs que s’ha de construir aquest element que afavorirà la reducció de la velocitat i evitarà ensurts i possibles accidents. De moment no hi ha data d’inici de les obres però es preveu que sigui en els propers mesos.

Aquest divendres s’inicien obres de reforma de part del mur de la pujada anomenada dels Roldons, que se situa entre el carrer Serra i la Plaça del Comunidor. Es preveu que les obres causin talls de circulació i es recomana als veïns que utilitzin el carrer Assumpció per accedir, mentrestant, a la Plaça de l’església o al Parc del Turó del Rector.

Tallada la circulació a la Pujada dels Roldons | Aj. Ullastrell

Finalment, aquests dies també s’estan fent obres d’estabilització de part del talús nord que es troba ubicat al Parc del Turó del Rector. I és que el mur s’estava desprenent sobre una propietat privada. Les obres tenen un cost de 7.187’65 i evitaran el deteriorament del talús provocat per la recollida d’aigües i les plujes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa