MónTerrassa
El PDeCAT, decebut amb la inversió “insuficient” per a la zona esportiva d’Ullastrell

El PDeCAT Ullastrell ha decidit no assistir a la Comissió d’Estudi i valoració de millores de la zona esportiva d’Ullastrell. Ho ha fet per manifestar la seva “decepció en relació a la insignificant partida pressupostària per a millorar-la”. El passat 15 de novembre, el govern municipal d’Ullastrell (ERC + JxU) va aprovar inicialment els pressupostos municipals per a l’any 2018. Ho va fer sense el suport dels grups de l’oposició.

Pel que fa a l’àrea d’esports, aquesta aprovació inicial preveu per al pròxim any una partida de 5.000€ per a reparacions, manteniment i conservació del camp de futbol i 2.500€ per a la Regidoria d’Esports. “Creiem que són del tot insuficients, és evident que el Govern Municipal no aposta com cal per donar suport i potenciar l’esport a Ullastrell. Té altres prioritats”, diuen des de l’agrupació municipal dels Demòcrates.

El proper 22 de Novembre hi ha convocada la segona sessió de la Comissió d’Estudi i valoració de millores de la zona esportiva d’Ullastrell. El PDeCAT ha decidit no assistir-hi ja que considera que aquesta reunió només “busca la foto per no canviar res, preferim dedicar tots els nostres esforços a buscar alternatives imaginatives per millorar la zona esportiva d’Ullastrell, de la qual en gaudeixen moltes famílies, tot i estar en molt males condicions de conservació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa