MónTerrassa
Obres de millora i arranjament al parc central de la Vall a Ullastrell
  • CA

Aquests darrers dies s’han dut a terme obres de millora i arranjament del parc central de la vall de Ca n’Amat. Aquests treballs s’han fet amb l’objectiu de netejar grans blocs de runa, col·locar una nova senyalització amb tanques, la instal·lació de mobiliari urbà i, també, s’han fet tasques d’estabilització del camí.

Aquestes obres se sumen a la senyalització de 3 petites rutes per l’interior del parc, que ja s’havien executat anteriorment. El cost inicial de l’actuació ascendeix a 25.883’90 euros, amb iva inclòs. Des del govern municipal conviden a la ciutadania a descobrir i gaudir d’aquest espai de natura i a tenir-ne bona cura.

Arranjament de camins i un nou camió

D’altra banda, aquest mateix mes de novembre, des de l’Ajuntament s’ha realitzat una nova fase d’arranjament de camins d’ús públic a tot el municipi. Entre d’altres s’estan duent a terme accions de millora i manteniment a camins com el del cementiri, de la roureda, font del comú etc. Les obres tenen un pressupost inicial de 13.951’30 iva inclòs.

Aquestes actuacions se sumen a les que es van realitzar el mes d’octubre passat, amb la instal·lació de noves tanques al barri del turó de Can Palet i al pàrquing de l’escola vella. L’obra va suposar una inversió de 11.505,59 euros.

I les bones notícies també han arribat a la Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Ullastrell, que aquest mes de novembre han estrenat un nou camió per a les seves tasques. El camió és un model L35 de Isuzu i ha tingut un cost de 50.342’26 euros, el qual s’ha adquirit via la Central de Compres de l’ACM i es troba finançat amb un crèdit a Caixa Crèdit de la Diputació de Barcelona que quedarà liquidat el Juny de l’any 2025.

Nou camió de la Brigada d’Obres d’Ullastrell | Aj. Ullastrell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa