MónTerrassa
GATU s’endú el Premi Arlequí 2019 a l’entitat o grup amateur de teatre
GATU va presentar l'espectacle Bruna al Ciutat de Terrassa
L’espectacle Bruna els ha reportat èxit de públic i crítica | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

El Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell, GATU, ha estat guardonat amb el Premi Arlequí 2019 a l’entitat o grup amateur, atorgats per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Creat el 1976 per una colla d’amics d’Ullastrell i units per l’afecció al teatre es va registrar oficialment l’any 1989 al registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya. Des del 1990, desenvolupen les seves activitats al Casal Cultural i Recreatiu d’Ullastrell on, cada temporada, hi organitzen una Mostra de Teatre Amateur amb la programació de deu representacions de companyies diferents del territori més les seves pròpies. També participen en activitats organitzades per altres entitats, com les de la mateixa Federació. El seu darrer espectacle creat i dirigit per membres del grup, Bruna, ha estat guardonat amb diferents premis tant locals com nacionals.

La Federació ha valorat en l’atorgament del reconeixement que GATU encara “sense por els reptes, disposen de diferents seccions com són les dels adults, els joves, els gatets i els minigatets. El treball fet en totes és excel·lent i prova n’és l’aposta ferma pel planter”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa