MónTerrassa
El cas per presumpte malversació de cabals públics a Ullastrell, arxivat

El 2013 l’Ajuntament d’Ullastrell, governat per ERC i PSC, presentava una querella criminal contra Jaume Rodó, Claudi Puig, Xavier León i Ignasi Estrella per prevaricació i malversació de cabals públics en l’adjudicació de la redacció del Pla Urbanístic Municipal.

Dos anys després, el desembre de 2015, el Jutjat d’instrucció núm. 4 de Terrassa va acordar el sobreseïment provisional i l’arxivament del cas, en no trobar-hi indicis de delicte. No obstant, l’abril de 2016, el govern d’Ullastrell va presentar recurs contra la decisió del Jutjat de Terrassa.

Finalment, aquest mes de juny de 2017, l’Audiència provincial de Barcelona ha desestimar el recurs presentat per l’Ajuntament i ha arxivat el cas definitivament. Des del Partit Demòcrata d’Ullastrell han manifestat la seva satisfacció per la resolució del cas, i han lamentat que Rodó “no hagi pogut viure… S’ha fet justícia, com no podia ser d’altra manera i el jutge així ho ha determinat. Ens preguntem què ha costat a les arques municipals aquesta persecució judicial en nom de l’Ajuntament”.

Nou comentari

Comparteix