MónTerrassa
Canvis en la línia d’autobús M7 d’Ullastrell a Terrassa
  • CA

L’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, ha volgut explicar a través de les xarxes socials els darrers canvis que s’han realitzat en la línia d’autobús M7 d’Ullastrell a Terrassa. “Les accions s’engloben en l’intent de millorar tant el servei com la seguretat del mateix”, manifesta i recorda que “potser no ho hem explicat prou bé, però són accions que totes tenen sentit i han rebut el beneplàcit de les administracions supramunicipals”.

Des de fa uns dies s’ha canviat la ubicació de la primera parada de retorn al casc urbà. Fa ja un temps es va posar una nova marquesina al c/La Vall i una altra al camí Ral. Des del govern també manifesten que s’està en tràmits amb la Generalitat per aconseguir que l’autobús passi per dins de ca n’Amat amb tres parades noves millorant així el servei pels veïns i veïnes d’aquest nucli. En una d’aquestes parades, la darrera i de sortida, també es col·locarà una nova marquesina.

D’altra banda, Puig subratlla que s’ha fet una petició d’augment d’almenys 1 viatge més durant el matí. I que ja fa mesos s’està amb converses amb l’Ajuntament de Terrassa per compartir la M7 amb la L12, tot i que per ara “no han fructificat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa