MónTerrassa
Bruna, el musical, seleccionada als Premis TeatreBarcelona

Bruna, el musical, dels veïns d’Ullastrell Mateu Peramiquel i Mar Puig, opta a recollir un dels Premis TeatreBarcelona en la categoria de millor espectacle familiar. L’espectacle, que s’ha pogut veure darrerament al Teatre Romea, ha estat seleccionat en aquesta quarta edició dels premis promoguts per la revista i cartellera digital d’arts escèniques a la capital catalana. Competirà amb quatre oponents que també han obtingut èxit de crítica i públic: Descontrol MParental de Xiula (Teatre Poliorama), El Màgic d’Oz de La Brutal (Teatre Condal), Les croquetes oblidades de Les Bianchis (Sala Beckett); Projecte Olympus de Cia. Agrupación Señor Serrano (Sala Beckett).

Serà el públic, a través de votacions populars, qui reconegui les millors obres teatrals que han passat per la cartellera barcelonina durant la temporada 2019-2020. En total hi ha més de 50 muntatges diferents opten a guanyar en alguna de les 18 categories presentades.

Sinopsi

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare. BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

Votacions fins al 12 de setembre

Fins al 12 de setembre les persones usuàries del portal d’arts escèniques podran votar als guanyadors a través de la web TeatreBarcelona.com. Els premiats es donaran a conèixer el 22 de setembre en la tradicional gala virtual a través de les xarxes socials del portal d’art escèniques de referència de la ciutat. L’objectiu dels premis és, per una banda, reconèixer els treballs més aplaudits i valorats per l’audiència d’aquest mitjà de comunicació i, per l’altra, acostar el públic als professionals creant un pont directe entre ells, lluny de grans solemnitats i de l’endogàmia pròpia del sector.

Qualsevol persona pot votar de manera senzilla i gratuïta a través de www.teatrebarcelona.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa