MónTerrassa
El Parc Natural de Sant Llorenç estrena nova ruta teatralitzada
  • CA

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac us proposa una nova ruta teatralitzada inclusiva: ‘Emboscada, un viatge pels cinc sentits’. Conduïda per dos actors i un educador ambiental, té lloc a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell.

Emboscada, un viatge pels cinc sentits” té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Una emboscada, una relació tortuosa, un robatori i un mas enrunat ens traslladen a l’època dels bandits. A més, aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot treballant les sensacions.

La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més a més, existeix la possibilitat d’un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari. “Emboscada, un viatge pels cinc sentits” es realitza a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell.

“Emboscada, un viatge pels cinc sentits”

Dates programades 2018: 2 de juny, 8 de setembre, 6 d’octubre i 10 de novembre.

Horari: un sol passi de les 12 a les 13 h. Longitud: 800 metres. Dificultat: baixa.

Lloc: Casa Nova de l’Obac (ctra. B-122 de Terrassa a Rellinars, km 9,8).

Informació i reserves: tel. 937 855 461, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 17.30 h; a/e: [email protected]. La ruta és gratuïta, però cal reservar prèviament. Cal portar calçat adequat per caminar i roba adient per a l’època de l’any.

Les rutes teatralitzades inclusives es duen a terme dins el marc del conveni de col·laboració entre l’Obra Social “la Caixa” i la Diputació de Barcelona i formen part de les activitats, serveis i activitats que treballen per facilitar l’accessibilitat de totes les persones als diversos espais protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa