Sobre les 4.50 h de l’1 de gener, una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va ser requerida per un particular al carrer dels Jocs Olímpics, ja que s’havia produït la col·lisió entre dos turismes. La patrulla policial es va dirigir a la zona, comprovant la veracitat dels fets. Els agents van ser informats pels conductors implicats que l’accident es va produir quan tots dos circulaven en paral·lel per aquesta via, encara que no estaven d’acord en qui va ser qui va envair el carril de circulació de l’altre. Els conductors van ser sotmesos a les proves de detecció d’alcohol en un etilòmetre estimatiu i un d’ells, concretament el que havia resultat lesionat, va donar resultat positiu de 0.15 mg/l, sent traslladat fins als serveis d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atès de lesions de pronòstic lleu.

El segon conductor va ser traslladat fins a les dependències policials, on va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia en l’etilòmetre de precisió i va donar resultats de 0.84mg/l i 0.78 mg/l respectivament, per la qual cosa, se li va informar que s’instruirien diligències per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit, en conduir un vehicle a motor sota la influència de substàncies etíliques. Els vehicles implicats van quedar estacionats al lloc dels fets.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere Gallerí a gener 03, 2017 | 21:23
    Pere Gallerí gener 03, 2017 | 21:23
    Srs. redactors, inculpar-se mutuament es un oxímoron. Un s'inculpa a si mateix, o acusa un altre. També el fets podrian inculpar algú, però no em sembla que dues persones es puguin inculpar mutuament. Crec jo, vaja.

Nou comentari

Comparteix