MónTerrassa
Xoca contra un fanal a Terrassa i abandona el cotxe al mig del carrer
  • CA

Un particular va informar aquest dimarts, 14 de setembre, cap a un quart de nou del vespre, que hi havia a l’avinguda Madrid, amb l’encreuament amb el carrer Salamanca, al barri dels Grups Montserrat de Terrassa, un cotxe abandonat. El turisme es trobava al mig de la calçada, obstaculitzant el pas de la resta dels vehicles. El conductor semblava que s’havia esfumat. Fins al lloc hi va acudir una patrulla de la Policia Municipal que, efectivament, van comprovar que el vehicle estava abandonat i que havia col·lidit amb un fanal.

Mentre els agents es trobaven al lloc elaborant l’informe tècnic d’accidents, va aparèixer el conductor del cotxe sinistrat. L’ondividu mostrava una simptomatologia evident d’estar sota els efectes de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, la patrulla li va realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, i va obtenir un resultat positiu, de 0,64 mg/l en aire aspirat. La dotació va interposar-li una denuncia per fugir del lloc de l’accident sense facilitar les dades.

Dos ferits i un fanal danyat

Aquest mateix dimarts, es van produir dos accidents de trànsit més a Terrassa. El primer, els serveis d’emergència van rebre una trucada d’un particular cap a dos quarts de dues del migdia per un accident entre dos vehicles al carrer del Montsià, amb el passeig del Camp del Roure. Fins al lloc va acudir una unitat de la Policia Municipal, que va comprovar que una de les conductores havia resultat ferida. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident mentre la dona era atesa pel SEM, que la va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

El segon, va tenir lloc a les cinc de la tarda. Va ser el 112 qui va rebre l’avís d’un accident de trànsit a l’avinguda del Vallès, a
l’alçada del carrer de Granada, al barri d’Ègara. Una dotació de la Policia Municipal va comprovar que el vehicle havia sortit de la via i havia col·lidit contra un senyal de trànsit, la qual s’havia trencat a causa del cop. Una unitat del SEM va assistir la conductora, que no va requerir ser traslladada a un centre mèdic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa