Un conductor d’un vehicle ha xocat contra un fanal i l’ha fet caure a terra aquesta matinada a la carretera de Castellar de Terrassa. El conductor del vehicle, que conduïa en estat ebri, ha fugit a tota velocitat després de la col·lisió.

Els fets han tingut lloc a la carretera de Castellar, amb l’avinguda de Font i Sagué, exactament a la 1:58 de la matinada d’avui. Una trucada ha informat a la policia de l’accident de trànsit, i en rebre l’avís, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa s’han dirigit ràpidament al lloc dels fets. En arribar, els agents s’han trobat amb el fanal al terra. Han comprovat que un cotxe havia xocat contra ell i l’havia tombat a terra, però ni el conductor ni el cotxe estaven al lloc dels fets.

Un testimoni que ha vist l’accident de trànsit ha comunicat als agents que el cotxe havia fugit a tota velocitat després de l’impacte contra el fanal. El testimoni ha descrit i informat sobre les característiques del vehicle, per tal que la policia el pogués buscar i localitzar amb més facilitat, i finalment, la policia ha localitzat el cotxe amb el conductor al seu interior al carrer de Tàrrega, no molt lluny del lloc de l’accident.

L’home presentava algun símptoma d’estar sota els afectes de begudes alcohòliques, pel que la dotació de la Policia Municipal de Terrassa ha procedit a realitzar les proves d’alcoholèmia a l’home. En la primera prova ha donat positiu amb un resultat de 1,02 mg/l. En la segona prova també ha donat un resultat positiu amb una taxa de 1,01 mg/l. Així doncs, els agents han obert diligències i han immobilitzat el vehicle de forma preventiva.

A part, els agents també han avisat a manteniment de l’enllumenat per reparar el fanal, que ha quedat danyat a causa de la col·lisió.

Nou comentari