Aquest dimarts, 22 de febrer, va tenir lloc un xoc múltiple amb un ferit a Terrassa. Va ser un particular que va trucar al telèfon d’emergències alertant que s’havia produït un accident amb diversos cotxes implicats. Eren dos quarts de set de la tarda a l’avinguda del Tèxtil, a l’alçada del centre comercial Parc Vallès. Com a conseqüència del fort impacte, els vehicles havien quedat immobilitzats, ocupant la via pública i impedint la correcta circulació.

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc. Allà va poder comprovar que hi havia tres cotxes implicats en la col·lisió i que el passatger d’un dels vehicles havia quedat ferit. D’aquesta manera, es va donar avís als serveis mèdics, que van enviar una ambulància del SEM. El ferit va ser atès in situ, i finalment es va decidir traslladar-lo a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, amb pronòstic lleu, segons informen fonts dels cossos de seguretat.

Per la seva banda, els agents policials van parlar amb tots els conductors implicats i amb els passatgers. Fet això, es va decidir que calia realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor que presumptament hauria provocat l’accident, segons apuntaven els testimonis i víctimes. Així va ser com l’individu va donar positiu, amb taxes de 0,63 mg/l la primera, i 0,61 mg/l, la segona (recordem que la taxa d’alcoholèmia permesa per als conductors en general -no novells ni professionals- és de 0,25 mg/l o 0,5 grams de litre per sang). A més, no era l’única infracció que havia comès, ja que a l’hora d’identificar-lo, van poder comprovar que el conductor tenia una suspensió temporal del carnet de conduir, i que no havia fet el curs de reeducació corresponent per poder tornar a agafar el volant. Així doncs, va quedar doblement denunciat: per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i per circular sense permís vàlid.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lola a febrer 24, 2022 | 09:16
    Lola febrer 24, 2022 | 09:16
    A què espera Jordi Ballart i la Policia Local a posar controls policials per comprovar carnets de conduir, ITV i assegurances? Al final tenim la sensació que sempre paguem els que anem bé per la vida i la resta d'incívics queden impunes i poden fer el que vulguin (com , retirar el carnet i continuar conduint). Molt segurament, aquest conductor, avui, continua conduint per Terrassa

Nou comentari

Comparteix