MónTerrassa
Vint persones denunciades a Terrassa per celebrar festes privades
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha interposat aquest cap de setmana un total de 68 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Divendres es van interposar 19 denúncies, cinc de les quals a persones que circulaven per la via pública sense dur la mascareta posada. Les 14 restants es van interposar per incompliment del toc de queda, d’entre les quals dues van ser per a dues persones que es trobaven fent xivarri, a les 23.40 h, a la plaça de Ricard Camí, i dues més a persones que es trobaven, a les 0 h, consumint begudes alcohòliques a la plaça del Roc Blanc.

Dissabte es van interposar 32 denúncies, sis de les quals a persones que circulaven sense dur la mascareta posada i 26 per incompliment del toc de queda. D’aquestes 26, una es va interposar al conductor d’un vehicle que circulava, a les 23.45 h, pel camí de les Martines en estat d’embriaguesa. Els agents el van denunciar per circular sota els efectes de l’alcohol i per dur caducat el carnet de conduir. Altres nou denúncies es van interposar a nou persones que estaven, a les 5.19 h, celebrant una festa en un habitatge del carrer d’Europa, amb el carrer de França. Els agents els van interposar denúncia per incompliment del confinament nocturn i per pertorbar el descans del veïnat.

Diumenge es van interposar 17 denúncies: cinc per no dur la mascareta posada a la via pública i 12 per incompliment del toc de queda. Sis d’aquestes 12 denúncies es van interposar a un grup de persones que estava celebrant, a les 23.10 h, una festa en un local del carrer de Sant Gaietà, amb el carrer de Cervantes, mentre que dos més es van interposar al conductor i al passatger d’un vehicle que, a les 23.24 h, va col·lidir amb un altre a la carretera de Matadepera i es va donar a la fuga. Els agents van interceptar el vehicle escàpol al carrer de Tarragona, on van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,71 mg/l, quedant denunciat també per un delicte contra la seguretat viària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa