MónTerrassa
Un vigilant de FGC atén una dona que viatjava inconscient al tren
  • CA

Gran ensurt per un guarda de seguretat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Terrassa. Una dona viatjava inconscient al tren en direcció Terrassa i va haver de ser atesa per un vigilant de seguretat de l’estació de Vallparadís Universitat, el passat dimarts 7 de desembre a primera hora de la tarda.

Els fets van passar fa dos dies, exactament a les 15:37h de la tarda a l’estació de Vallparadís Universitat de Terrassa. El 112 va informar a aquella hora que a l’interior d’un dels tres de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que circulava en direcció a la ciutat de Terrassa hi viatjava una persona que no estava bé i que requeria assistència sanitària urgent. Es tractava d’una dona que viatjava sola al tren i que estava inconscient. El tren va arribar fins a l’estació de Vallparadís Universitat i allà un guarda de seguretat de l’estació es va adonar que hi havia la dona que havia perdut el coneixement, i la va assistir mentre no arribessin els serveis mèdics i la policia local.

Minuts més tard, dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa van arribar a l’estació de tren i van localitzar la dona, que en aquells moments estava sent atesa pel vigilant de seguretat de la mateixa estació. Els agents de la policia local van avisar al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), i tot seguit van ajudar al guarda a assistir la dona fins que les ambulàncies no arribessin. En arribar les ambulàncies, la dona va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa.

Cal recordar que els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja circulen entre les estacions de Terrassa Rambla i Les Fonts amb total normalitat des del dilluns dia 6 de desembre al matí, quan FGC va avançar el restabliment total del servei de trens de la línia S1 cap a dos quarts de dotze del migdia, que estava previst cap als volts de la una.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gema a desembre 12, 2021 | 11:58
    Gema desembre 12, 2021 | 11:58
    Ole por ese guardia de seguridad, no todo debe de ser malo ya que se han visto imágenes horribles. Olé
  2. Icona del comentari de: Vicky a desembre 14, 2021 | 13:37
    Vicky desembre 14, 2021 | 13:37
    Muy bien, olé ese guardia de seguridad

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa