MónTerrassa
VÍDEOS Espectacular incendi a l’avinguda Josep Tarradellas

Els dos primers vídeos són de Manu M Martos !--akiadsense-->

Ahir al vespre, a un quart de deu, el servei d’emergències del 112 va rebre diverses trucades avisant d’un incendi a un edifici de l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’alçada del carrer de Pedrell. Tres dotacions de la Policia Municipal, cinc unitats del Cos de Bombers de Terrassa i quatre ambulàncies es van desplaçar al lloc.

A causa de l’incendi, es van haver de desallotjar tant el bloc d’habitatges on es va originar l’incendi, com el del costat. Els i les ocupants d’aquests edificis van ser evacuats al carrer o confinats a la terrassa dels blocs. Mentre Bombers realitzava les tasques d’extinció, els agents de la Policia Municipal van tallar el trànsit a l’avinguda en sentit nord. Segons sembla, l’incendi es va originar en un dels pisos baixos de l’edifici, afectant de manera destacada a 3 habitatges.

Els equips mèdics que van acudir al lloc van haver de traslladar 11 persones a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser ateses, principalment, d’afectacions per inhalació de fum. Un membre del cos de Bombers, també va ser atès per un cop de calor i la caiguda d’un fals sostre i va ser traslladat al mateix centre mèdic.

Cap a tres quarts de dotze de la nit, la gran majoria de veïns i veïnes dels blocs desallotjats van poder tornar a les seves llars, un cop extingit l’incendi. En els tres habitatges més afectats pel foc i el fum, no va ser possible. Els efectius de la Policia Municipal van contactar amb l’arquitecte municipal de guàrdia perquè realitzés una inspecció de l’edifici abans de permetre l’entrada de persones.

Nou comentari

Comparteix