MónTerrassa
VÍDEOS Espectacular incendi a l’avinguda Josep Tarradellas
  • CA

Els dos primers vídeos són de Manu M Martos !--akiadsense-->

Ahir al vespre, a un quart de deu, el servei d’emergències del 112 va rebre diverses trucades avisant d’un incendi a un edifici de l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’alçada del carrer de Pedrell. Tres dotacions de la Policia Municipal, cinc unitats del Cos de Bombers de Terrassa i quatre ambulàncies es van desplaçar al lloc.

A causa de l’incendi, es van haver de desallotjar tant el bloc d’habitatges on es va originar l’incendi, com el del costat. Els i les ocupants d’aquests edificis van ser evacuats al carrer o confinats a la terrassa dels blocs. Mentre Bombers realitzava les tasques d’extinció, els agents de la Policia Municipal van tallar el trànsit a l’avinguda en sentit nord. Segons sembla, l’incendi es va originar en un dels pisos baixos de l’edifici, afectant de manera destacada a 3 habitatges.

Els equips mèdics que van acudir al lloc van haver de traslladar 11 persones a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser ateses, principalment, d’afectacions per inhalació de fum. Un membre del cos de Bombers, també va ser atès per un cop de calor i la caiguda d’un fals sostre i va ser traslladat al mateix centre mèdic.

Cap a tres quarts de dotze de la nit, la gran majoria de veïns i veïnes dels blocs desallotjats van poder tornar a les seves llars, un cop extingit l’incendi. En els tres habitatges més afectats pel foc i el fum, no va ser possible. Els efectius de la Policia Municipal van contactar amb l’arquitecte municipal de guàrdia perquè realitzés una inspecció de l’edifici abans de permetre l’entrada de persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa