MónTerrassa
VÍDEO | Robatori a l’interior d’un vehicle estacionat a Ca n’Aurell
  • CA

Nou robatori a l’interior d’un vehicle, estacionat al barri de Ca n’Aurell. Aquest dilluns, dia 28 de març, cap a dos quarts de set del matí, la Monica L. s’ha endut una sorpresa ben desagradable quan han anat a buscar la seva furgoneta que tenien estacionada al carrer Pasteur, amb el carrer Josep Trueta. “M’he trobat amb el vidre petit de la porta dreta destrossat, i amb clares evidències que havien obert el vehicle i ho havien regirat tot”, ha manifestat a Món Terrassa. “No sé què buscaven”, però no ho han trobat, ja que la terrassenca afirma que a l’interior del turisme no hi guarden mai cap objecte de valor. Així que els lladres han marxat amb les mans buides.

Tanmateix, la Mónica i el seu marit els ha suposat un bon maldecap. Aquest mateix matí, han gravat un vídeo -que han cedit a aquest mitjà- on es mostren els desperfectes ocasionats. “Ho hem anat a denunciar als Mossos d’Esquadra”, subratlla. I malgrat que no se li han endut res, el malestar i la ràbia sí que hi són. “Visc a Terrassa des de fa més de 20 anys i és la primera vegada que em passa una cosa com aquesta. Estava aparcada al carrer de casa meva, un lloc que sempre havia estat segur. Ara sembla que ja no”, lamenta, i afegeix que “és lamentable que la seguretat al nostre barri, i a la ciutat, es vegi minvada per actituds com aquesta”.

Robatori en un cotxe a Ègara

Malauradament no ha estat l’únic robatori a l’interior de vehicle que ha tingut lloc aquest cap de setmana. Andrea E. ha explicat a Món Terrassa que la nit de dissabte a diumenge també li van provocar danys al seu cotxe. Es trobava aparcat en una plaça del barri d’Ègara. Diumenge, quan van anar a buscar-lo, es van trobar que l’interior estava tot regirat. En aquest cas, el lladre o lladres sí que se’n van endur alguns objectes. “Hem trobat a faltar un estoig on guardàvem mascaretes i papers importants, a més de la peça que serveix per posar gas al cotxe”, lamenta. El robatori també ha estat denunciat a la policia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna a març 28, 2022 | 12:30
    Anna març 28, 2022 | 12:30
    Un altre cas aillat. Tot x Terrassa i ERC diuen que Terrassa és una ciutat SUPER SEGURA. No hi han lladres, ni robatoris ni agressions.
  2. Icona del comentari de: M.C a març 28, 2022 | 18:48
    M.C març 28, 2022 | 18:48
    Per aquesta zona hi ha cotxes amb els vidres trencats tots els caps de setmana, sobretot en el carrer Bruc .
  3. Icona del comentari de: Òscar a març 28, 2022 | 21:36
    Òscar març 28, 2022 | 21:36
    Això fa molts mesos que passa en aquesta zona. Molt trist.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa