Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut un home de 38 anys acusat de ser el presumpte autor de fins a set robatoris amb violència i intimidació en establiments de Terrassa. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa va aconseguir atrapar-lo el passat diumenge, dia 9 de gener, i l’acusat va passar a disposició judicial aquest dimarts, 11 de gener, al jutjat de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Segons informa en un comunicat el cos policial català, els set robatoris es van produir en un període de temps ampli, en concret, entre els mesos d’agost i desembre de l’any passat. El seu modus operandi era sempre el mateix: entrava a l’establiment -sempre petits comerços (majoritàriament d’alimentació)- i es dirigia directament a un treballador. Un cop li cridava l’atenció, li feia una pregunta sobre algun producte que necessitava, per aconseguir distreure’l. Ràpidament, ho aprofitava per desplaçar-se fins a la zona de la caixa enregistradora i treia una arma blanca.

Era en aquest moment, de confrontació, que l’individu es mostrava especialment violent, quan usava una actitud agressiva i sense deixar d’assenyalar el treballador amb l’arma blanca, tot exigint-li que li donés tota la recaptació feta. Fins i tot, en alguna ocasió va arribar a agafar el treballador pel coll acostant-li la navalla per intimidar-lo.

Gràcies a diversos indicis i a la descripció facilitada per les víctimes, així com diverses imatges enregistrades per les càmares de seguretat dels establiments, la investigació va permetre relacionar els set casos vinculats a la mateixa persona. Un cop va ser identificar, els agents van enxampar en un carrer de Terrassa, el passat dia 9 de gener, i van procedir a la seva detenció. Des dels Mossos d’Esquadra subratllen que, en el moment de la detenció, justament, l’home duia a sobre la mateixa navalla que havia utilitzat en algun dels robatoris amb força, i vestia algunes peces de roba que també havien estat captades, com ara el pantaló o les sabatilles esportives.

Comentaris

    Xavier Gener 12, 2022 | 17:36
    I de què serveix? Si ha quedat en llibertat!
    Meritxell Gener 13, 2022 | 09:49
    Un altre que venia a pagar-nos les pensions? Terrassa s'ha convertit en un mal son per a les persones civilitzades i treballadores. Aquest delinqüent ja estarà de nou al carrer amb més antecedents. Impunitat total.

Nou comentari