MónTerrassa
VÍDEO Contenidors en flames a Terrassa

Dos contenidors d’escombraries han cremat cap a quarts de tres de la tarda al davant del número 327 del passeig del 22 de Juliol de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat una dotació, i han trigat uns vint minuts en extingir el foc. No hi ha hagit afectacions a material urbà ni a vehicles estacionats oeró els vianants i conductors han vist una gran fumerada negra. Sí que ha generat alguns problemes de trànsit, atès que els Bombers havien de treballar al carrer. Per aquesta raó, el bus de la línea #e2.1 de Moventis SARBUS que anava en sentit Barcelona anava en retard. Es desconeixen les causes que han originat el foc. La dels contenidors cremats és una plaga que afecta Terrassa i moltes altres ciutats, i en molts casos el foc és provocat. Peró, habitualment, es concentren en les nits de caps de setmana i festius. En aquest cas, ha estat a ple dia, i com marca el termòmetre d’una farmàcia propera, a una temperatura ambient d’11 graus.

Pel que fa a incidències, ha estat, fins ara, un dia relativament tranquil. Tot i això, els Bombers de la Generalitat han posat a lloc i falcat bé un cartell que estava a punt de caure per culpa de les fortes ratxes de vent que han bufat aquests dies a Terrassa i a la resta del país. Els fets han passat al carrer de Colom, 340.

El telèfon d’emergències 112 va rebre ahir fins a un total de 263 trucades per 191 incidències relacionades amb la forta ventada a Catalunya Gairebé totes provenien de l’àrea metropolitana: Barcelonès (134 trucades, 115 de les quals de Barcelona), Vallès Occidental (58 trucades, 25 de les quals provinents de Sabadell i 14 de Santa Perpètua de Mogoda) i Vallès Oriental (18) concentraven la gran part d’incidències pel vent, que va arribar a superar els 100 km/h.

La columna de fum era visible des de tot el passeig 22 de juliol de Terrassa | Xavier Mateu
Gran fumera dels contenidors cremats a Terrassa | Mari Carme Fontanelles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa