MónTerrassa
VÍDEO | El conductor del vehicle bolcat anava ebri i no tenia carnet
  • CA

Aquest dimecres a les 23:15 hores es va produir un accident al carrer d’Autonomia amb un vehicle es trobava bolcat. Tal com va informar Món Terrassa, l’incident va obligar a mobilitzar-se Bombers i Policia Municipal de Terrassa, també SEM. A més del turisme cap per avall, fins a quatre cotxes que es trobaven correctament estacionats havien patit diversos desperfectes.

Van ser els testimonis qui van identificar als agents policials un home que estava present com el conductor del vehicle sinistrat. Aquest presentava diverses lesions de poca importància de les quals va ser atès pel personal sanitari no desitjant el trasllat a cap centre sanitari. Una altra persona va haver de ser atesa pels serveis mèdics, ja que va sofrir petites lesions en una mà en ajudar al conductor a poder sortir de dins del cotxe.

Aquest divendres, s’ha sabut que el conductor del vehicle bolcat presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, per la qual cosa se li van realitzar les reglamentàries proves d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,71 i 0,65 mg./l d’aire espirat. A més, tampoc li constava autorització per a conduir en la base de dades corresponent a la DGT. Per aquest motiu, la Policia Municipal ha instruït diligències judicials al conductor del vehicle sinistrat per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa