MónTerrassa
VÍDEO | Auxili en helicòpter per una persona indisposada a la Mola
  • CA

Dalt del cim de La Mola s’ha viscut aquest divendres, 15 d’abril, un nou rescat en helicòpter. Ja comença a ser habitual veure’l. Ha estat pocs minuts després d’un quart de dues del migdia, quan els serveis d’emergència han rebut un avís d’auxili des de dalt del restaurant del monestir del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, una dona que es trobava a dalt fent una excursió s’ha sentit de cop indisposada i no es veia capaç de tornar avall. Immediatament s’ha activat un helicòpter del GRAE amb una unitat medicalitzada, així com una unitat terrestre dels Bombers de la Generalitat. Un cop allà, el metge ha procedit a fer-li una primera revisió. Un cop estabilitzada s’ha traslladat la víctima fins al camp de les Pedritxes on allà l’esperava una ambulància del SEM. La dona ha estat conduïda fins a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

No ha estat l’única actuació que ha realitzat en les darreres hores els Bombers de la Generalitat. Aquest dijous, 14 d’abril, cap a les tres de la tarda, una dotació es va activar per realitzar el sanejament d’una façana a l’avinguda de Josep Tarradelles, número 64. L’arrebossat de l’edifici estava caient a la via pública, amb el perill que això suposava. Els bombers van deixar la zona assegurada i van instar a la comunitat a fer les accions pertinents per solucionar-ho.

I cap a un quart de vuit del vespre, els Bombers van ser activat al carrer d’Ibañez Aldecoa, al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor. Els alertants informaven que s’havia produït un petit foc de matolls i que no s’havia pogut controlar. Les dotacions van desplaçar-se fins allà i amb poca estona es va poder extingir. En total, van cremar només dos metres quadrats de vegetació. Sense provocar majors danys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a abril 15, 2022 | 21:24
    Ricard abril 15, 2022 | 21:24
    Jo voldria saber que tenia la dona. S'ha de calibrar la necessitat o no d'emprar tot un helicòpter per atendre una persona que es troba malament un cop ha pujat salvant 400 o 500 m de desnivell.
    • Icona del comentari de: Luis a abril 17, 2022 | 01:38
      Luis abril 17, 2022 | 01:38
      Miralo que majo. Cuanta empatía.
  2. Icona del comentari de: Luis a abril 17, 2022 | 01:36
    Luis abril 17, 2022 | 01:36
    A ti te lo van a decir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa