La víctima de l’accident mortal a l’autovia A-2 que es va produir dilluns de bon matí al terme municipal de Castellbisbal (Vallès Occidental), tenia 24 anys, segons informa Servei Català de Trànsit. Els fets van passar al punt quilomètric 587 de l’A-2, a l’altura de Castellbisbal en direcció a Lleida, la capital del segrià. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a un quart i mig de nou, i des d’un principi tot apuntava a un sinistre greu. A més a més, el succés va tenir lloc en una de les hores de trànsit més intens a les carreteres catalanes, les primeres hores del matí d’un dilluns.

Per causes que encara s’estan investigant, han xocat un camió i una motocicleta. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. Es tracta de C.R.H., un home de 24 anys i veí de Cunit. Amb aquesta víctima, són 109 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 39 dels quals motoristes (dades provisionals)

Es van tallar carrils de l’autovia

Arran de la incidència greu, que ha provocat que es tallessin 2 carrils de l’autovia en direcció Lleida, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Les cues van arribar a ser de fins a sis quilòmetres,

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Per donar resposta a la situació de gran vulnerabilitat i desorientació en què es troben les víctimes dels accidents de trànsit, s’ha creat el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT), adscrit al Servei Català de Trànsit. Les víctimes de sinistres viaris es poden posar en contacte amb el SIAVT a través de:

Telèfon de contacte: 900 100 268

Horari de contacte: 9h a 20h els 365 dies de l’any

Petició escrita: Formulari de contacte

Nou comentari