MónTerrassa
Versions contradictòries en un accident de trànsit amb un conductor fugat
  • CA

A les 17h d’aquest dilluns, una trucada telefònica del servei d’emergències del 112 va sol·licitar la presència d’alguna patrulla de la Policia Municipal de Terrassa al carrer Guadalquivir, amb el carrer Duero, on dos vehicles havien xocat i un dels conductors s’havia fet escàpol.

Una vegada al lloc, els agents van contactar amb el conductor present, que els va informar que l’accident havia esdevingut quan circulava pel sentit est del carrer del Guadalquivir i l’altre vehicle, que circulava molt ràpid, l’havia avançat tot creuant-se i barrant-li el pas perquè abans li havia recriminat que conduïa de forma negligent. Que tot seguit, el conductor d’aquest vehicle l’havia agafat del braç violentament i havia marxat.

Els agents van prendre totes les dades i, posteriorment, es van dirigir al domicili del titular del vehicle presumptament infractor, que els va manifestar una versió contrària. Aquesta persona va ser denunciada perquè havia marxat del lloc de l’accident sense facilitar les corresponents dades. Cap dels conductors va patir lesions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa