MónTerrassa
Un veí de Terrassa frustra el robatori d’un cotxe

Gràcies a un veí de Terrassa el robatori d’un cotxe va quedar només amb un intent. Els fets van tenir lloc aquest divendres, cap a un quarts de tres de la matinada, quan un resident del barri de La Maurina ha alertat als serveis d’emergència del que tot apuntava que era un delicte. El testimoni havia observat com unes persones trencaven el vidre d’un vehicle que es trobava estacionat al carrer d’Orà. Un cop fet això, havien accedit a l’interior per regirar-lo. I, posteriorment, li havien tret el fre de mà per poder-se’l endur. El turisme havia quedat desbloquejat i això havia facilitat que el poguessin desplaçar -també amb l’ajuda de la inclinació del via- fins al carrer de Pablo Iglesias. Només va ser mogut un carrer de diferència, però casualment això va suposar canviar el turisme a un altre barri, a Roc Blanc. Allà l’havien deixat aturat.

Però la sort va fer que el veí ho veiés tot, i decidís avisar la Policia Municipal de Terrassa. Ràpidament, quatre unitats policials van acudir al lloc indicat. El primer que van fer va ser entrevistar-se amb la persona que els havia trucat. D’aquesta manera van aconseguir una descripció prou acurada d’alguns individus que havien participat en l’acció delictiva. Amb aquesta informació, les quatre dotacions van procedir a fer una batuda pels carrers pròxims.

Va ser així com van localitzar un home, que coincidia plenament amb la descripció facilitada pel testimoni, que es trobava caminant tranquil·lament pel carrer. Els agents van procedir a identificar-lo i va quedar detingut acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle. La investigació va restar oberta a l’espera de poder atrapar també els seus còmplices. I el propietari de vehicle robat va ser informat perquè pogués tramitar la corresponent denúncia i arreglar els danys produïts.

Nou comentari

Comparteix