Una persona indisposada ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Municipal de Terrassa per una urgència sanitària aquesta tarda prop de les 17:30h a Terrassa. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, es tractava d’una persona gran que no es trobava bé, no es podia moure i requeria assistència sanitària urgent. 

La persona es trobava sola dins del seu domicili del carrer Antoninus Pius, a la cantonada amb el carrer de Núria, i estava indisposada. A més a més, no tenia el telèfon a l’abast per demanar ajuda. Els bombers afirmen que els familiars de la persona han avisat de la situació després que truquessin al telèfon del domicili i no hi hagués resposta. 

Així doncs, els Serveis d’Emergències Mèdiques, la Policia Municipal de Terrassa i els Bombers de la Generalitat s’han dirigit fins al domicili al barri de La Maurina, aquests últims requerits per una intervenció, obrir la porta del pis, ja que la persona no es podia aixecar del llit ni per obrir la porta del seu domicili. Un cop oberta la porta, el SEM ha pogut entrar i assistir a la persona al seu mateix domicili. 

Més successos

Un home es va trobar malament i va quedar estès a terrassa quan es trobava en un carrer del barri de Les Arenes-La Grípia-Can Montllor de Terrassa degut a un còlic nefrític. Els fets van tenir lloc aquest dilluns, pocs minuts després de dos quarts de dotze del migdia, quan una trucada d’un particular alertava que hi havia una persona indisposada que no es podia moure i que es trobava al terra de la vorera del carrer de l’Aneto. Agents de la Policia Municipal de Terrassa van assistir en primera instància a l’home i més tard va arribar una ambulància per atendre a la víctima, que va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa.

Nou comentari