MónTerrassa
Un vehicle marxa enrere tira a terra un pal de la xarxa elèctrica
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va intervenir ahir en un accident de trànsit que va provocar la caiguda d’un pal de la xarxa elèctrica. Els fets van tenir lloc ahir a la tarda a Ca n’Anglada. Cap a les 15.45 la Policia Municipal va rebre diverses trucades informant de l’accident. Segons diversos testimonis, l’accident es va produir quan un turisme que feia marxa enrere va xocar contra un pal de la xarxa elèctrica al carrer de la Mare de Déu de les Neus, a l’alçada del carrer de Sant Damià.

A continuació el vehicle va marxar del lloc. Els agents van tallar la circulació del carrer i van donar avís a Bombers, que va enviar dues unitats, i a la companyia elèctrica, per tal que aquesta procedís a reparar urgentment el pal, que havia quedat caigut a terra juntament amb els cables. La companyia va enviar al lloc un equip de reparació. Moments després de l’arribada de la patrulla es va presentar al lloc el propietari del vehicle accidentat, el qual presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

El conductor va donar un resultat de 0.77 mg/l en les proves d’alcoholèmia, motiu pel qual la Policia Municipal instruirà diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Conductor atropellat pel seu propi vehicle

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa