MónTerrassa
Un vehicle circulava de manera erràtica per Terrassa
  • CA

Una unitat de la Policia Municipal que es trobava patrullant divendres, a les 1:45 hores, va observar un vehicle que circulava de manera erràtica per l’avinguda de Béjar. Els agents van aturar el turisme i van observar que el conductor presentava símptomes d’anar sota els efectes de les begudes alcohòliques. Es va realitzar una prova d’alcoholèmia estimativa, obtenint un resultat positiu de 0,87 mg/l d’aire expirat. D’aquesta manera, el conductor va ser traslladat a la Prefectura, on se li van realitzar dues proves amb etilòmetre evidencial, amb un resultat positiu de 0,90 mg/l i 0,85 mg/l, respectivament.

Altres successos

Un veí de Terrassa ha estat acusat d’un presumpte robatori en força en un habitatge de Sant Cugat. Els fets han passat aquest dilluns, 23 d’agost, al vespre, quan la Policia Local de Sant Cugat ha rebut l’avís d’un resident del Centre del municipi que havia enxampat una persona que intentava entrar en el seu domicili. El propietari va poder donar una descripció del lladre, un home de 31 anys i veí de Terrassa, segons informa TotSantCugat.

Va ser gràcies a les dades facilitades que el cos de policia municipal va poder localitzar-lo poc després. Es trobava a l’andana de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat, a la plaça Millet quan va ser detingut. L’arrestat, acusat d’un delicte de robatori en grau de temptativa, ha passat aquest dimarts al matí a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa