MónTerrassa
Un ferit en estat greu i un detingut, en un accident de trànsit a Terrassa
  • CA

Tres persones van resultar ferides dissabte en un accident de trànsit entre dos turismes a la plaça de la Dona. La Policia Municipal de Terrassa va ser alertada pels Bombers sobre les 16.55h i es va desviar el trànsit per facilitar la gestió del sinistre. Bombers va treballar en l’excarceració de dues persones atrapades en el seu turisme, una d’elles en estat greu, que viatjava de copilot i que va haver de ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell per ser intervinguda d’urgències.

El conductor de l’altre vehicle implicat va donar positiu en el test d’alcoholèmia amb 0,69 mg/l d’aire expirat i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, que va alertar la Policia que estava creant aldarulls i estava en un estat molt agressiu i va acabar sent detingut. El detingut tampoc disposava d’assegurança obligatòria ni d’ITV en el seu vehicle. El trànsit a la plaça es va restablir cap a les 19.50 h.

Bombers van haver d’excarcerar els ocupants d’un dels vehicles implicats en l’accident a la plaça de la Dona Treballadora | Policia Municipal de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa