MónTerrassa
Un cotxe s’encasta contra el mur de tres cases a Les Fonts de Terrassa
El semàfor que es va saltar la conductora implicada en l’accident | G.E.

!--akiadsense-->

Els fets van ocórrer cinc minuts abans de les quatre de la matinada del dia 1 de gener, quan el 112 va informar la Policia Municipal de Terrassa sobre un accident de circulació de grans dimensions a la carretera de Rubí, cruïlla amb el carrer de Sant Carles, a l’alçada del barri de les Fonts de Terrassa.

Al lloc es van presentar diverses dotacions de la Policia Municipal que van comprovar que es tractava de la col·lisió entre dos vehicles i que un d’ells estava encastat contra el mur d’un habitatge i les altres dues limítrofes. També hi van fer acte de presència dues unitats dels Bombers de Terrassa, que van actuar per espai d’una hora retirant el vehicle de la via i acordonant amb tanques la zona afectada, a més de netejar la via. Per la seva banda, la Policia Municipal es va encarregar del desviament del trànsit i de donar suport als Bombers.

Els agents policials es van entrevistar amb els conductors implicats en els fets i van poder determinar que la conductora del vehicle que havia impactat contra el mur de les cases afectades, i que circulava per la ctra. de Rubí en direcció a Terrassa, no va respectar la fase en vermell del semàfor ubicat a la cruïlla del carrer de Sant Carles, col·lidint contra el vehicle contrari que, en aquells moments, sortia amb preferència de pas des d’aquest últim carrer. Tant la conductora responsable dels fets com l’altre conductor van resultar lesionats i van ser traslladats a Mútua de Terrassa per ser atesos de les seves lesions, que van rebre el pronòstic de lleus.

També es va requerir la presència d’operaris de SECE per tal de retirar un fanal d’enllumenat públic que va resultar afectat i va caure a l’interior d’una de les vivendes afectades. Ambdós conductors van ser sotmesos a les proves d’alcoholèmia i van donar resultat negatiu.

Nou comentari

Comparteix