MónTerrassa
Un cotxe amb quatre ocupants s’estavella contra el guarda-raïl d’un carrer a Terrassa
  • CA
Lloc on es va produir l’accident | G.M.

!--akiadsense-->

Sobre les 16h d’aquest dimarts, dia 15 d’agost, el 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que un vehicle amb quatre ocupants havia impactat amb el guarda-raïl situat al carrer de Roma amb l’avinguda del Vallès. Hi van acudir dues dotacions policials i dos efectius dels Mossos d’Esquadra.

Mentre dos agents de la Policia Municipal van dirigir el trànsit de la zona, l’altra unitat es va entrevistar amb dues persones que hi havien al costat del vehicle sinistrat, que presentaven evidents símptomes d’haver consumit alcohol. Una d’elles va explicar que li havien sostre el vehicle amb les claus posades i que se l’havia trobat allà. Després de donar diferents versions, va reconèixer que havia estat ell el causant de l’accident, impactant contra el guarda rail en perdre el control del turisme quan s’incorporava a l’avinguda del Vallès.

El conductor va refusar acudir a un centre mèdic. Un testimoni va informar que altres dues persones que viatjaven a l’interior havien marxar després de l’accident. Aquestes dues persones van ser localitzades a les rodalies. Una d’elles va intentar obstruir la tasca policial i, com a conseqüència de la seva conducta, va ser denunciada per la via administrativa per una falta de respecte a l’autoritat.

El conductor va ser traslladat a la seu policial, on va ser sotmès a les proves de detecció d’alcohol, donant taxes de 0,82 mg/l i 0,77 mg/l, respectivament, per la qual cosa se li van instruir diligències penals per estar implicat en un delicte greu contra la seguretat del trànsit. El vehicle va quedar al lloc immobilitzat mecànicament i a disposició del seu titular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa