MónTerrassa
Un ciclista ferit en trencar-se-li la cadena i caure a terra
  • CA

El telèfon d’emergències 112 va informar aquest diumenge a les 10.53 h d’un accident amb una bicicleta implicada a les proximitats de la Mancomunitat, a la carretera de Terrassa a Sabadell. El ciclista havia resultat ferit. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal que va comprovar que l’accident s’havia ocasionat a causa del trencament de la cadena de la bicicleta, i que el conductor presentava lesions al genoll i al colze. El ciclista va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa mentre els agents realitzaven l’informe tècnic d’accident.

El mateix diumenge, a les 13.29 h, la Policia Municipal va assistir una altra ciclista ferida en caure de la bicicleta, aquesta vegada al carrer de la Rutlla. El SEM va assistir a la conductora, que havia caigut de forma fortuïta, i va traslladar-la a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

El 112 va informar diumenge a les 14.20 h d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta al carrer d’Arquímedes, a l’encreuament amb carrer d’Antoninus Pius. Una patrulla de la Policia Municipal va dirigir-se fins el lloc dels fets, comprovant que la conductora havia resultat ferida. Aquesta va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa