Agents de la policia científica a la nau d'Argentona on busquen el cadàver d'un home desaparegut un any enrere
Agents de la policia científica a la nau d’Argentona on busquen el cadàver d’un home desaparegut un any enrere | ACN

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra ja han donat amb el cadàver de l’home vinculat a un grup de narcotraficants, desarticulat aquest divendres, i que feia un any que estava desaparegut. El cos, segons tots els indicis policials, havia estat enterrat pels propis membres de la banda en una nau industrial en desús d’Argentona (Maresme), però la seva localització no ha estat senzilla. Després de delimitar el punt exacte a través d’una primera inspecció amb georadar, s’ha procedit a una meticulosa excavació del subsòl amb l’objectiu de no malmetre el cos. El cadàver està a més d’un metre de profunditat i, tot i que en superficie semblava que només l’havien enterrat sota una massa de sorra compactada, el cos estava cobert també amb formigó. Un cop localitzat el cos, després de més de quatre hores d’excavació, els treballs s’han aturat i continuaran aquest dissabte.

En total, la policia ha detingut una desena de persones, acusats de pertànyer a una organització criminal dedicada al tràfic de marihuana. Al llarg d’aquest divendres s’han fet un total de vuit escorcolls en diferents punts de l’àrea metropolitana de Barcelona -Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Argentona, Vallirana, La Roca del Vallès, Barcelona i Premià de Mar.

Dels deu detinguts, tres persones -dos homes i una dona- han estat traslladats a Argentona aquest divendres a la tarda per fer la reconstrucció del crim. Un d’ells seria l’autor material de la mort de l’home i un altre dels tres desplaçats hauria col·laborat i reconegut els fets.

Nou comentari