MónTerrassa
Tres propietaris d’establiments de restauració multats a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha interposat aquest dimecres i matinada de dijous un total de 18 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Fins a sis d’aquestes denúncies es van interposar a persones que es trobaven a la via pública en horari de toc de queda, sense causa justificada, una altra a una persona que no duia la mascareta posada.

Cinc més a integrants d’un grup de persones que reunides, a les 20.27 h, al carrer de Millars, amb el carrer del Sil, causaven molèsties i que en adonar-se de la presència policial van arrencar a córrer. Els agents van interceptar-ne cinc, que van quedar denunciades per incomplir les restriccions de reunió establertes per contenir la Covid-19. A més, un dels sancionats va quedar denunciat també per tinença d’estupefaents.

Finalment, es van interposar quatre denúncies al propietari i clients d’un establiment del carrer de Josep Llimona que feia servei de taula a les 17.30 h, en horari no permès, i dues més als propietaris de dos establiments de restauració on hi havia gent consumint a l’accés del local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa