MónTerrassa
Tres ferits lleus en diversos accidents de trànsit a Terrassa
  • CA
Dos policies de la unitat que investiga els accidents de trànsit
Dos policies de la unitat que investiga els accidents de trànsit | Policia Municipal de Terrassa

!--akiadsense-->

El 112 va informar aquest dimecres, a les 16.05 h, d’un accident entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Montcada, en el qual el turisme va fugir del lloc. Una unitat de la Policia Municipal va acudir al lloc dels fets i va assistir al motorista, ferit lleu, que va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

D’altra banda, poc abans de dos quarts de vuit del vespre, va tenir lloc un accident amb un turisme i una motocicleta implicats a l’avinguda de Barcelona, amb el carrer del Doctor Pearson. Una dotació de la Policia Municipal va assistir als conductors, comprovant que el motorista havia resultat ferit. Els agents van interposar una denúncia al conductor del turisme per circular amb la ITV caducada i van realitzar l’informe tècnic d’accidents. El motorista va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Finalment, la trucada d’un particular va informar, a les 13.32 h, d’un accident entre dos vehicles a la cruïlla dels carrers d’Amadeu de Savoia i del Marquès de Comillas. Una patrulla de la Policia Municipal va comprovar que hi havia un ferit lleu a causa de l’impacte i que un dels vehicles havia quedat immobilitzat mecànicament al mig de la calçada. Els agents van sol·licitar assistència mèdica per al ferit, que no va requerir ser traslladat a un centre sanitari. Finalment, van realitzar l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa