MónTerrassa
Tres ferits en un incendi en un pàrquing de Terrassa

Tres persones han resultat ferides en un incendi al pàrquing d’un bloc de pisos a Terrassa. Els serveis d’emergència han rebut l’avís pocs minuts abans de tres quarts de tres de la matinada d’aquest dijous, 3 de març. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i SEM s’han desplaçat fins al carrer del Pinsà, al barri de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa. El foc s’havia originat a la zona d’estacionament privada, en una casa de planta baixa amb dos pisos.

Els Bombers han procedit a extingir l’incendi, que tot apunta que ha estat per un problema elèctric, segons han comunicat a Món Terrassa. Un cop apagat, s’ha procedit a revisar tot l’immoble per comprovar-ne la seva seguretat i que l’estructura no hagués quedat malmesa. I s’ha ventilat bé. Un cop fetes les comprovacions, s’ha avisat a la companyia elèctrica perquè vingués a mirar-s’ho i reparar l’avaria.

Com a conseqüència, tres persones han hagut de ser ateses in situ pels serveis mèdics. Presentaven un quadre lleu per inhalació de fum. No consta que hagin hagut de ser traslladades a un centre hospitalari.

Obertura d’ascensor

A Terrassa, bombers no ha tingut cap més servei aquesta matinada de dijous. Sí que ja al matí, cap a tres quarts de deu, han estat activats per ajudar en l’obertura d’un ascensor que s’havia quedat encallat amb gent a l’interior en un bloc de pisos del carrer de Montblanc.

Sí que han tingut feina a Badalona, amb també un incendi en un habitatge. Cap a les onze de la nit han rebut l’avís des del carrer d’Osca. Dues dotacions dels Bombers i SEM han acudit al lloc. Els ocupants s’havien confinat al balcó davant la presència de fum intens que havia envaït el pis. Abans però havien intentat extingir el foc amb un extintor. Els serveis mèdics han procedit a atendre’ls per inhalació de fum i han estat traslladats a un centre hospitalari. Un cop revisat i apagat el foc, s’ha procedit a ventilar.

Nou comentari

Comparteix