MónTerrassa
Tres ferits en diversos accidents de trànsit a Terrassa
  • CA

Aquest dimarts, 6 d’octubre, va ser un dia força mogut pel que fa a accidents de trànsit. Fins a tres topades en diferents punts de la ciutat van reclamar la presència de la Policia Municipal de Terrassa i del servei d’emergències mèdiques. El primer, va tenir lloc a les vuit del matí. Va ser una trucada al telèfon 112 qui va alertar d’una topada a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer Navarra. Un motorista havia resultat ferit lleu en caure del seu vehicle quan va fer una maniobra evasiva per evitar col·lidir amb un turisme. El conductor va requerir atenció mèdica i va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Una hora després, passaven pocs minuts de les nou del matí, que el 112 va informar d’un atropellament al carrer Wagner, amb el carrer Pau Marsal de Terrassa. Una patrulla policial va acudir el lloc on va comprovar que una dona havia resultat ferida quan travessava pel pas de vianants. Una ambulància va atendre la víctima i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Crema un vehicle al mig del carrer

Ja a la tarda, cap a dos quarts de sis, el telèfon d’emergències va rebre una trucada alertant d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Castellar, amb el carrer Granada. En aquesta ocasió, en el xoc, la conductora de la motocicleta va resultar ferida, mentre que un passatge, no va patir danys. Els serveis mèdics van atendre la víctima i la van traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Per últi, no va ser un accident de trànsit però sí que va tenir un cotxe com a protagonista. Cap a tres quarts de nou del vespre, es va rebre l’avís d’un incendi al carrer Segura, amb la carretera Montcada. Policia Municipal de Terrassa i una dotació de Bombers de la Generalitat van desplaçar-se fins al lloc requerit. Allà es van trobar amb un cotxe en flames. Bombers va apagar el foc però no es va poder salvar el vehicle, que va quedar totalment calcinat. També, les flames van afectar un turisme que es trobava estacionat al seu costat, quedant danyat el lateral dret. Els agents policials van posar-se en contacte amb la propietària per informar-la dels tràmits a seguir i es va realitzar un informe d’incendi i una acta de danys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa