MónTerrassa
Tres ferits en un accident de trànsit a l’avinguda de l’Abat Marcet
  • CA

Tres persones han resultat ferides en un accident de trànsit entre dos turismes a l’avinguda de l’Abat Marcet de Terrassa ahir a la tarda. Els dos vehicles van col·lisionar prop de la Plaça de l’Aigua, provocant un total de tres ferits que van haver de ser traslladats en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc exactament a tres quarts de vuit de la tarda (19:44h) ahir dijous 19 de maig. El 112 va informar que acabava de tenir lloc un accident de cotxe on dos vehicles havien col·lisionat a l’avinguda Abat Marcet a l’alçada del carrer del Dibuixant Avellaneda, a pocs metres de la Plaça de l’Aigua.

Dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc, on van observar que tres persones havien resultat ferides degut al xoc. Van assistir els tres ferits mentre requerien l’assistència d’una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, l’ambulància va traslladar les tres persones a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Més successos

Un discussió nocturna entre un home i una dona la matinada de dimecres a dijous va deixat al descobert més d’un quilo de cabdells de marihuana. Els dos individus s’estaven discutint a crits a la porta del seu habitatge al barri de La Maurina, quan una veïna va trucar a la Policia Municipal de Terrassa queixant-se del fort soroll. Quan els agents van arribar, la parella encara estava discutint-se a fora de l’habitatge amb la porta oberta, fet que va permetre veure un munt de cabdells de marihuana a la taula del menjador.

En total, els cabdells sumaven un pes exacte de 1.227 grams, el que es tradueix en més d’un quilo de marihuana. Així doncs, la Policia Municipal va obrir diligències i va detenir l’home per un delicte contra la salut pública, mentre que la dona va quedar investigada pel mateix fet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa