MónTerrassa
Tres detinguts a Sevilla per robar en cases de Terrassa i comarca
  • CA

Un jutjat de Sevilla ha decretat presó per a tres albanokosovars, de 24, 29 i 28 anys respectivament, després de ser detinguts per la Guàrdia Civil quan es trobaven allotjats en un hotel de Bormujos i tenir constància que aquestes persones estaven reclamades per part del Cos de Mossos d’Esquadra de Terrassa després de diversos robatoris a la comarca.

Després de ser informats els agents de l’allotjament d’aquestes persones a Bormujos, van poder comprovar que pertanyien a una organització delictiva i que posseïen nombrosos antecedents policials per robatoris amb violència i intimidació i robatoris amb força en habitatges per tota la província de Barcelona, ha assenyalat la Guàrdia Civil.

Davant tals fets, els agents es van traslladar al citat hotel on van comprovar que aquestes persones s’hi trobaven allotjades i, després de confirmar-ne la documentació, i veure que eren les mateixes a les quals buscaven els Mossos, van ser detinguts i traslladats a les dependències de la Guàrdia Civil sense oposar resistència. A més, després del registre del vehicle que utilitzaven per a desplaçar-se, els agents van trobar-hi dades d’una dona de nacionalitat romanesa, la qual havia estat detinguda pels Mossos mesos abans com una de les integrants del mateix grup delictiu.

Així mateix, s’ha trobat nombrós material per a perpetrar els delictes: guants, tornavisos, palanques, diverses llanternes, balances de precisió, i un kit de comprovació de metalls preciosos per a valorar la puresa de l’or en les joies robades. Cal destacar que tenien plànols de la zona del Aljarafe sevillà, possiblement com a guia per a perpetrar robatoris en les nombroses urbanitzacions d’aquesta zona, i també se’ls ha intervingut diversos telèfons de gamma alta i cinc targetes SIM, als quals se li realitzarà el bolcat del seu contingut digital mitjançant manament Judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa