MónTerrassa
Tres denúncies per conduir beguts en horari de confinament nocturn

La Policia Municipal va interposar dissabte tres denuncies a tres conductors ebris que circulaven en horari de confinament nocturn. La primera es va interposar a les 22.17 h, després que un particular informés que hi havia un individu begut que estava intentant engegar un vehicle a l’avinguda de l’Abat Marcet. Els agents van localitzar el vehicle al carrer de Miquel Àngel, amb el carrer d’Amadeu de Savoia, i van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 1 mg/l. Els agents van traslladar al conductor fins la Prefectura, on es van realitzar les proves amb l’etilòmetre evidencial, donant taxes positives de 1,15 mg/l i 1,12 mg/l.

La segona denúncia es va interposar a les 22.30 h, quan una patrulla de la Policia Municipal va aturar un vehicle a l’avinguda del Vallès, amb el carrer de Sant Tomàs, i va observar que el conductor presentava símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,82 mg/l, i van traslladar al conductor a la Prefectura de policia per fer la prova amb etilòmetre evidencial, donant taxes de 0,94 mg/l.

I la tercera denúncia es va efectuar a les 22.35 h, quan una patrulla policial va observar com un vehicle col·lidia contra un arbre a la plaça de la Bicicleta. Els agents van efectuar la prova d’alcohol al conductor, que era novell, i que va donar un resultat positiu de 0,38 mg/l. Va ser traslladat a la Prefectura per fer les proves amb l’etilòmetre evidencial, donant uns resultats de 0,44 mg/l i 0,43 mg/l.

Nou comentari

Comparteix