Dissabte, a l’1.26 h, la Policia Municipal de Terrassa va rebre l’avís d’una col·lisió al carrer de Miquel Vives, a l’alçada de l’avinguda de Barcelona. El conductor d’un dels vehicles implicats va donar una taxa de 0,71 mg/l en la prova d’alcoholèmia realitzada al lloc, i de 0,87 i 0,82 mg/l a les proves estimatives realitzades a Prefectura. Els agents van immobilitzar el vehicle, van realitzar l’informe tècnic d’accident i van iniciar diligències.

Diumenge, a les 21.33 h, tres vehicles es van veure implicats en un accident al carrer de Ramon y Cajal, a l’alçada del carrer de Wagner. Un dels conductors implicats presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i en la prova estimativa va donar un resultat d’1,10 mg/l, que va ser d’1,01 i 1,09 mg/l a les proves de precisió. Aquest conductor va quedar investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit.

A les 22.10 h de diumenge, un vehicle va col·lidir amb un altre que estava estacionat al carrer de Marconi, a l’alçada del carrer d’Antoninus Pius. El conductor va donar 0,91 mg/l a la prova d’alcoholèmia estimativa. Una vegada traslladat a Prefectura, els resultats de les proves de precisió van ser de 0,90 i 0,87 mg/l. Per aquest motiu es van iniciar diligències contra el conductor.

Nou comentari