La Policia Municipal de Terrassa va interposar aquest dimarts denúncies a dues persones que circulaven amb bicicleta sota la influència de begudes alcohòliques.

La primera denúncia es va interposar a un ciclista que circulava, a les 17 h, pel carrer del Sindicat, després que la patrulla observés que no respectava un senyal vertical. Els agents el van aturar i li van realitzar la prova d’alcoholèmia, amb resultats positius de 0,90 mg/l amb etilòmetre indiciari i 0,98 mg/l amb etilòmetre evidencial.

La segona denúncia es va interposar a un ciclista que circulava, a les 18.16 h, pel carrer de Colom. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,93 mg/l en la primera prova i de 0,89 mg/l en segona. Les dues bicicletes van ser immobilitzades fins que es va personar al lloc un conductor substitut.

Agents de la Policia Municipal també van denunciar un tercer ciclista que circulava pel carrer de Berguedà, a les 20.45 h, després de veure com consumia el que semblava una cigarreta tipus porro. Els agents li van realitzar el drogo-test, en el que va donar positiu en THC, motiu pel qual se li va interposar denúncia per consum de substàncies estupefaents a la via pública.

Nou comentari