MónTerrassa
Tres accidents de trànsit a Terrassa amb ferits lleus
  • CA

A les 6:07h de dijous, el servei 112 va comunicar a la Policia Municipal de Terrassa que a la cruïlla dels carrers Infant Martí i Faraday s’havia produït un accident de trànsit, amb dues motocicletes implicades. La patrulla desplaçada al lloc dels fets va comprovar que l’accident s’havia produït en no respectar un dels motoristes la preferència de pas de l’altre, i que un dels conductors presentava lesions lleus. El personal d’una ambulància el va atendre in situ i posteriorment el va traslladar a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa.

A les 18.20 h el servei 112 va comunicar a la Policia Municipal un accident de trànsit amb dos turismes implicats a la cruïlla dels carrers Wilson i Duquessa de la Victòria. Igual que en el cas anterior, l’accident es va produir en no respectar un dels conductors la preferència de pas de l’altre. Una ambulància va traslladar a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa un dels conductors, que presentava lesions aparentment lleus.

Finalment, a les 21.32 h, un particular va comunicar a la Policia Municipal un tercer accident de trànsit a la plaça de la Dona Treballadora, en el que s’havien vist implicats un turisme i una motocicleta. El conductor de la motocicleta va ser traslladat a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa per una ambulància, amb lesions en principi lleus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa